SF rammer nyt lavpunkt

»Vi må konstatere, at regeringen som helhed er udfordret. Det er SF også. Vi skal kommunikere politik, og de seneste dage har vi brugt enormt meget tid på at diskutere, hvordan indholdet af vores indre navle ser ud. Jeg tror, at vælgerne er ret ligeglade og er trætte af at høre om SFs interne diskussioner. Jeg tror gerne, de vil høre noget om SFs politik. Det er det, vi skal folde ud,« siger politisk ordfører Jonas Dahl (SF) til avisen.

Han afviser dog, at de dårlige målinger får partiet til at overveje at træde ud af regeringen.

»SF er i regering, og SF bliver i regering, fordi vi her påvirker dansk politik. Det er det afgørende. Vi tager ansvar i en ekstremt vanskelig situation for landet og leverer venstreorienterede løsninger på høj arbejdsløshed og klimaudfordringerne,« siger han.

Rambøll har ligeledes foretaget en ministermåling. Her kommer økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) ind som nummer et, mens minister for bo-, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) ligger sidst. SF-formand Annette Vilhelmsen ligger næstsidst i målingen, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Dagens Gossip