SF tager på skraldetur i Kolding

429 kilo affald. Så meget producerer hver dansker i gennemsnit. Men affald skal ikke længere brændes af – det skal genanvendes, fordi det indeholder mange værdier.

Det betyder, at koldingenserne i fremtiden skal til at sortere deres affald meget mere, når regeringens nye målsætninger om at fordoble genanvendelsen af husholdningsaffald frem mod 2022 skal føres ud i livet.

Det er baggrunden for, at de to SF´ere mandag besøger affaldshåndteringen i Kolding. De starter med en rundvisning og vil derefter drøfte, hvordan Kolding kan indfri sin del af målsætningerne.

- Vores affald er fremtidens guld, fordi der er et stigende pres på ressourcerne. Danmark skal ikke længere have Europarekord i at brænde affald af og jeg er spændt på at høre mere om, hvilke tanker man gør sig om løsninger i Kolding, siger Karina Lorentzen i en pressemeddelelse.

- Der venter et spændende arbejde med at få regeringens strategi ud og virke lokale. SF vil lokalt holde byrådet op på, at de nye målsætninger nås og det håber jeg, at besøget giver et indtryk af, hvor vi kan starte, siger Hans Holmer.

Besøget finder sted på mandag på Bronzevej i Kolding.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip