SFere roser Vilhelmsen for »fremragende« tale

Her er der nemlig ros til formandens tale.

»Jeg synes, det var en meget fantastisk oplevelse at stå derinde. Jeg kan slet ikke mindes i al den tid, jeg har været medlem af SF, at en formands tale er blevet afbrudt så mange gange af stående bifald,« siger sundhedsordfører Özlem Cekic (SF).

»Selv om Annette og SF har meget modvind i pressen, så er det fantastisk at opleve, hvor meget man rykker sammen og står bag sin formand,« siger hun.

Özlem Cekic bliver bakket op af skatteminister Holger K. Nielsen (SF).

»Hun holdt en fremragende tale, hvor hun trak linjer bagud, men også tegnede linjerne fremad, og det har noget at gøre med nogle grundlæggende værdier og ideologiske sigtelinjer omkring social retfærdighed, omkring frihed og grøn omstilling,« siger han.

Politisk leder af SF i København, sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF), mener, der er behov for, at SFerne står sammen.

»Lige nu gynger SF-skuden virkelig voldsomt - det gør den for hele regeringen - og derfor står revl og krat sammen om deres formand og partiet. Det er det, der er brug for nu, og det er det, jeg tror, kommer til at ske på landsmødet,« siger hun.

»Jeg tror, folk er enige om, at det ikke er egen navle, vi skal pille i nu. Det er at finde de rigtige resultater frem, så vi kan genvinde tilliden,« siger hun.

Også fra talerstolen i Falconersalen er der ros til den hårdt prøvede formand.

»Tusind tak, Annette, det var en dejlig tydelig og ærlig tale, du holdt til landsmødet,« siger Ida Damborg.

»Tak for talen, Annette. Det var godt for ørerne,« siger Per Bergmann.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip