SFs pressechef stopper

Det skriver Altinget.dk.

»Jeg må erkende, at jeg er kørt træt i Christiansborg og indenrigspolitik. Jeg har brug for et sceneskifte efter 12-13 år på Borgen,« siger den 43-årige pressechef, der stopper med øjeblikkelig virkning uden at have et andet job på hånden.

Claus Perregaard var også pressechef i SF op til valget i 2011. Efter valget blev han rådgiver for udenrigsminister Villy Søvndal (SF), indtil han i februar i år igen blev pressechef for partiet.

»Nu skal jeg tænke mig om og mærke efter, hvad jeg har lyst til. Men det bliver noget andet end dansk politik,« siger han til Altinget.dk.

Claus Perregaard ønsker over for Altinget.dk ikke at forholde sig til, om opsigelsen har noget med SFs politiske linje at gøre.

»Det tilkommer ikke mig at diskutere partiets politik, men jeg sætter umådelig meget pris på Annette (Vilhelmsen, red.), og jeg håber virkelig for hende og hendes hold, at de kommer i hus med det, som de forsøger, men jeg kan mærke, at jeg ikke selv brænder for Christiansborg-politik længere,« siger han.

Perregaard meldte sig ifølge Euroman helt ud af SF i 2012.

Under formandsvalget i partiet støttede han ikke Astrid Krag (SF), der ellers var Søvndals kandidat, skriver Altinget.dk.

Dagens Gossip