Shakiras eks gør alvor af trussel om sagsanlæg

Krigen mellem Shakira og hendes ekskæreste er nu en kendsgerning.
Efter flere trusler om astronomiske erstatningskrav afkræver Antonio de la Rua sangerinden en godtgørelse på 100 millioner dollars, cirka trekvart milliard kroner.

Han hævder at være hovedmanden bag Shakiras karriere og mener sig dermed berettiget til de mange penge.

Ifølge den sag, de la Rua anlagde i fredags, har Shakiras karriere intet med held at gøre. Den argentinske forretningsmand og advokat skriver til retten i Los Angeles, at han var arkitekten bag sangerindens succes, især på den økonomiske front. Derfor bør de la Rua efter eget udsagn have »en passende andel« af sin ekskærestes indtægter - et krav han opgør til de 100 millioner dollars.

Den columbianske popstjerne eks truede oprindeligt med et krav på 250 millioner.

Parret mødtes i 2000 og blev hurtigt kærester, men i 2011 var det slut. Shakira var faldet for den spanske fodboldspiller Gerard Piqué og gjorde det forbi med de la Rua.

Nogle måneder senere skrev sangerinden en 10-årig kontrakt med koncertgiganten Live Nation, som hendes eks nu drager ind i sagen. Som bevis for sin påstand vedlægger de la Rua nemlig en email til Live Nations direktør, hvor Shakira understreger, at hendes forretningsmæssige samarbejde med de la Rua stadig består.

Shakira blev i januar mor til sønnen Milan, som Piqué er far til.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip