Sharapova klar til titelforsvar i Stuttgart

Maria Sharapova er ubesejret ved Porsche Grand Prix, og søndag kan hun sikre sig karrierens anden triumf i grusturneringen, hvor hun debuterede sidste år med en samlet sejr.

Den førsteseedede russer står i finalen over for andenseedede Li Na fra Kina - en kamp mellem de to seneste vindere af grand slam-turneringen French Open.

Russeren har vundet otte af i alt 13 indbyrdes opgør. De to spillere har en gang tidligere stået over for hinanden i en finale, og ved den lejlighed - i Rom sidste år - vandt Sharapova.

Li Na vandt dog den seneste duel, da kineseren besejrede Sharapova ved Australian Open i år.

Sharapova spillede sig frem til finalen via en slidsom sejr over hjemmebanefavoritten Angelique Kerber med cifrene 6-4, 2-6, 7-5.

- Jeg er tilfreds med den måde, jeg spillede på i første sæt, og den måde jeg kom tilbage i det tredje. Jeg er glad for, at jeg kom igennem og kæmpede i tredje sæt, sagde russeren efter sejren i semifinalen.

Caroline Wozniacki fik et tidligt farvel til den tyske grusturnering, da hun overraskende tabte sin første kamp til spanieren Suárez Navarro, verdens nummer 23.

/ritzau/

Dagens Gossip