Sharapova klar til titelforsvar i Stuttgart

Maria Sharapova er ubesejret ved Porsche Grand Prix, og søndag kan hun sikre sig karrierens anden triumf i grusturneringen, hvor hun debuterede sidste år med en samlet sejr.

Den førsteseedede russer står i finalen over for andenseedede Li Na fra Kina - en kamp mellem de to seneste vindere af grand slam-turneringen French Open.

Russeren har vundet otte af i alt 13 indbyrdes opgør. De to spillere har en gang tidligere stået over for hinanden i en finale, og ved den lejlighed - i Rom sidste år - vandt Sharapova.

Li Na vandt dog den seneste duel, da kineseren besejrede Sharapova ved Australian Open i år.

Sharapova spillede sig frem til finalen via en slidsom sejr over hjemmebanefavoritten Angelique Kerber med cifrene 6-4, 2-6, 7-5.

- Jeg er tilfreds med den måde, jeg spillede på i første sæt, og den måde jeg kom tilbage i det tredje. Jeg er glad for, at jeg kom igennem og kæmpede i tredje sæt, sagde russeren efter sejren i semifinalen.

Caroline Wozniacki fik et tidligt farvel til den tyske grusturnering, da hun overraskende tabte sin første kamp til spanieren Suárez Navarro, verdens nummer 23.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip