Sharapova og Williams videre i Miami

For tredje-seedede Sharapova er det lidt af en traumatisk turnering, hun har sikret sig videre fremfærd i. Hun har nemlig tabt ikke mindre end fire finaler i Sony Open i Miami i 2005, 2006 samt de seneste to år.

Hun møder nu italieneren Sara Errani, der er ottendeseedet, i kvartfinalen. Sharapova er formstærk for tiden og kommer lige fra en turneringssejr i BNP Paribas Open i Indian Wells, hvor hun slog Caroline Wozniacki i finalen. Serena Williams havde langt større besvær i sin kvartfinale mod slovakken Dominika Cibulkova, som amerikaneren endte med at vinde 2-6, 6-4, 6-2.

Williams var ellers nede i sækken med 1-4 i andet sæt, men fightede sig tilbage i opgøret ved at vinde de næste fem partier. I tredje sæt havde hun momentum på sin side og sikrede sig efter en meget fejlpræget dyst adgang til kvartfinalen i Miami.

- Jeg tænkte bare, at jeg har været bagud med mere. Det er ikke noget nyt. Bare bliv ved med at kæmpe, sagde Serena Williams ifølge Reuters.

- Jeg giver aldrig op, uanset om det er i livet eller på tennisbanen. Jeg bliver ved med at slås, sagde Williams, der jagter sin sjette titel i Miami-turneringen og sin første siden 2008.

Førsteseedede Williams møder kinesiske Li Na tirsdag aften dansk tid.

I de øvrige kvartfinaler tørner Jelena Jankovic sammen med Roberta Vinci, og Agnieszka Radwa¿ska dyster mod Kirsten Flipkens.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip