Sharon Stone: Nej til ansigtsløftninger

Skrevet af Aller Media

02/03/2014

Dagens topnyheder

Den 56-årige skuespiller Sharon Stone fortæller nu, at plastikkirurgerne har et godt øje til hende. Stjernen har indtil nu stået imod fristelsen til at komme under kniven, men hun indrømmer samtidig, at der er en række prominente kirurger, der gerne vil gøre hende tjenesten.

- Jeg kan ikke sige dig, hvor mange plastikkirurger, der har prøvet at sælge mig et ansigtsløft. Det er ikke etisk, fordi lægeløftet dikterer, at man ikke må forårsage skade, og selvvalgt kirurgi kan gøre skade, og det er ikke i orden, siger Sharon Stone ifølge showbixspy.com.

Sharon Stone skammede sig over sin krop, da hun var yngre. Læs hvorfor på IN.dk

Skuespilleren mener kun, at folk bør benytte sig af kirurgi, hvis de virkelig føler, at det er nødvendigt.

- Hvis det er nødvendigt og passende – så ja – gør det. For eksempel var jeg ude for en rideulykke, da jeg var 20, og jeg endte med et lurvet ar på min hals, så det fik jeg ordnet, siger Sharon Stone.

Få Sharon Stones trick mod oppustet mave på IN.dk

Pigerne ligner hinanden
Hun er til gengæld stor modstander af, at mange kvinder efterhånden ligner hinanden.

- Jeg synes bare ikke, at du skal styrte ud og få skøre DDD-babser, eller skære dit ansigt op, når du er i 20’erne. Alle begynder at se ens ud. Vi har 400.000 piger med afbleget blondt hår, den samme næse, gigantiske læber, implantater i kinderne og små stykker Stimorol som tænder. Er de virkelige pænere?, siger skuespilleren.

Sharon Stone er nok mest kendt for sin rolle i den erotiske thriller Iskoldt begær fra 1992. I 1996 blev hun dog også Oscarnomineret for sin rolle i filmen Casino.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk , Aller Media