Shearer overtager gerne Englands landshold

Englands landsholdsmanager Roy Hodgson sagde op i minutterne efter nederlaget til Island i ottendedelsfinalen ved EM i fodbold mandag.

Ikke længe efter bød den første afløser sig til.

Den tidligere landsholdsspiller Alan Shearer siger til BBC, at han allerede bød sig til, da jobbet gik til Roy Hodgson i 2012, og han vil gøre det igen denne gang.

- Jeg kontaktede FA (det engelske fodboldforbund, red.) og sagde, at jeg var klar til jobbet. De kiggede bare på mig og konstaterede, at jeg manglede erfaring, siger Alan Shearer, der selv spillede 63 landskampe og var med ved fire VM- og EM-slutrunder.

Alan Shearer er ikke imponeret over Roy Hodgson og hans stab, som altså mandag aften blev sendt hjem fra EM efter nederlag på 1-2 til Island.

- Jeg vil sige, at de ansatte folk med erfaring, og de betalte dem en formue. Jeg kunne i hvert fald ikke have gjort det dårligere end de gutter.

Ifølge britiske medier er Englands U21-landstræner Gareth Southgate favorit til at overtage Hodgsons job med Crystal Palace-manageren Alan Pardew som et andet bud. Alligevel har Shearer tænkt sig at prøve igen.

- Jeg vil tilbyde min arbejdskraft igen, også selv om Gareth Southgate skulle få jobbet. Jeg vil tilbyde min erfaring med turneringer. Det må være en fordel at få folk med i staben, som har prøvet tingene af, siger han.

Alan Shearer har kun begrænset erfaring som manager hos Newcastle i 2009.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip