Sheen skyder med skarpt mod den danske flåde

Skrevet af admin

02/09/2014
Det er de særeste sammentræf, der kan føre til opmærksomhed og nogle gange direkte vrede, fra de mest kendte ansigter i verden.Det har det danske søværn måtte sande, efter de for nylig greb ind i en demonstration mod den traditionelle hvalfangst på Færøerne. Blandt demonstranternes tre både var der nemlig et med navnet Sheen skrevet på siden, og det var langt fra et tilfælde, forklarer den harmdirrende stjerne Charlie Sheen til dailymail.co.uk.Den 48-årige stjerne havde netop givet sin båd væk til formålet.- Jeg er stolt af, at et fartøj med mit navn på var til stede og forsøgte at gøre alt, hvad det kunne for at stoppe denne uhyrlighed, siger Sheen.- Det 40-fodsskib ved navn B.S. Sheen, som jeg donerede til Mr Paul Watsons (demonstrationens leder, red.) utrættelige og heroiske indsats, er skammeligt blevet beslaglagt. Dette niveau af lumsk og ondskabsfuld korruption må der straks slås hårdt ned på, fortsætter den 48-årige skuespiller.De 14 anholdte demonstranter forsøgte forgæves at beskytte et kuld på 33 grindehvaler fra de færøske hvalfangere.Newspaq

Dagens topnyheder

Det er de særeste sammentræf, der kan føre til opmærksomhed og nogle gange direkte vrede, fra de mest kendte ansigter i verden.

Det har det danske søværn måtte sande, efter de for nylig greb ind i en demonstration mod den traditionelle hvalfangst på Færøerne. Blandt demonstranternes tre både var der nemlig et med navnet Sheen skrevet på siden, og det var langt fra et tilfælde, forklarer den harmdirrende stjerne Charlie Sheen til dailymail.co.uk.

Den 48-årige stjerne havde netop givet sin båd væk til formålet.

- Jeg er stolt af, at et fartøj med mit navn på var til stede og forsøgte at gøre alt, hvad det kunne for at stoppe denne uhyrlighed, siger Sheen.

- Det 40-fodsskib ved navn B.S. Sheen, som jeg donerede til Mr Paul Watsons (demonstrationens leder, red.) utrættelige og heroiske indsats, er skammeligt blevet beslaglagt. Dette niveau af lumsk og ondskabsfuld korruption må der straks slås hårdt ned på, fortsætter den 48-årige skuespiller.

De 14 anholdte demonstranter forsøgte forgæves at beskytte et kuld på 33 grindehvaler fra de færøske hvalfangere.

Newspaq