Sheens ekskæreste: Jeg lider af PTSD

Skrevet af admin

05/12/2015

Mest læste i dag

Charlie Sheen er endt i et regulært stormvejr, efter at han i november fortalte, at han er smittet med hiv.

Han er netop blevet sagsøgt af sin tidligere forlovede, ex-pornoskuespilleren Brett Rossi, og nu fortæller hun også, hvordan hun har kæmpet med symptomer på PTSD (posttraumatisk stresslidelse, red.) siden deres forhold sluttede.

- Jeg har holdt det hemmeligt i et år. Årsagen, til at jeg taler om det nu, er, at jeg ikke havde en stemme under og efter vores forhold. Jeg er skrækslagen for ham, fortalte hun på Fox News ifølge US Magazine.

Ifølge Rossi blev hun sparket og kvalt af Sheen, der også tvang hende til at få foretaget en abort.

- Charlie var så voldelig overfor mig, og han brugte skræmmetaktikker for at få mig til at frygte for mit liv. Enhver, der kender Charlie, ved præcis, hvad jeg taler om. Jeg er rædselsslagen for ham, fortæller Rossi.

Rossi har sagsøgt Charlie Sheen for overfald og for at forårsage hende psykisk overlast ved ikke at fortælle hende, at han var hiv-smittet, før efter de havde haft sex.

Charlie Sheen fastholder dog, at han altid har brugt kondom, og at han har været ærlig omkring sin sygdom.

Charlie Sheen har tidligere fortalt, at han har brugt næsten 69 millioner kroner på at holde sin sygdom hemmelig, men Rossi afviser kraftigt, at retssagen handler om penge.

- Jeg vil have retfærdighed. Hvis jeg ville have penge, havde jeg beholdt vores barn. Hvis jeg ville have penge, kunne jeg bare have tiet stille. Jeg sagsøger ham i retten på grund af hans opførsel overfor mig, og for de konsekvenser det vil have resten af mit liv, fortæller Rossi.

/ritzau/FOKUS