Sidse Babett snupper engelsk hovedrolle

Englænderne har for alvor fået øjnene op for den danske tv-stjerne Sidse Babett Knudsen, siden hun spillede statsminister i "Borgen". I næste måned begynder optagelserne til filmen "The Duke of Burgundy", som får den danske skuespillerinde i en af hovedrollerne. Det skriver Hollywoodreporter.com.

Det engelske, mørke melodrama af Peter Strickland "The Duke of Burgundy" bliver Sidse Babett Knudsens debut som medvirkende i en engelsksproget film. Optagelserne til filmen begynder i midten af september og foregår i Ungarn.       

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Filmen bliver produceret af Britain's Rook Films, der blandt andet er ejet af den populære filmskaber Ben Wheatley, som også bliver producer på filmen. Sidse Babett kommer til at spille overfor skuespillerinden Chiara D'Anna, som medvirkede i Peter Stricklands seneste film "Berberian Sound Studio".   

Filmen får premiere i løbet af 2014.  

Det er formentlig skuespillerindens præstation som den første kvindelige statsminister i "Borgen", som har ført til hovedrollen i "The Duke of Burgundy". Den danske serie blev nemlig et kæmpe hit i England. 

Dagens Gossip