Sidste års vindere sender Cardiff ud af FA Cuppen

15/02/2014

Ole Gunnar Solskjær har fået en svær start på tilværelsen som manager i Premier League-klubben Cardiff.

I ligaen har holdet placeret sig solidt under nedrykningsstregen, og lørdag blev holdet på hjemmebane slået ud af FA Cuppen af Championship-holdet Wigan, der vandt pokalturneringen i sidste sæson. Det endte med et 1-2-nederlag til waliserne.

Irske Chris McCann bragte gæsterne på 1-0 efter 18 minutters spil. Men Frazier Campbell udlignede knap 10 minutter senere.

På et frisparksmål fra 30 meters afstand sendte Ben Watson dig igen Wigan i front. Cardiffs ellers så stærke målmand David Marshall så ikke for heldig ud i den situation.

Det lykkedes aldrig hjemmeholdet at spille sig frem til afgørende chancer, og det var helt fortjent, at de regerende mestre kunne fortsætte videre til FA Cuppens kvartfinaler.

Tidligere lørdag sendte Sunderland med en 1-0-sejr Southampton ud af turneringen.

Senere lørdag møder Manchester City hjemme Chelsea i FA Cupen.