Signe Svendsen oplever livet som far

Sangerinden Signe Svendsen som danskerne for alvor lærte at kende, da hun sammen med Rollo & King vandt Melodi Grand Prix 2001 med sangen ’Der står et billede af dig på mit bord’ og som med samme sang – bare i en engelsk version blev nummer to i Eurovision Song Contest, bor sammen med sin kæreste, deres fælles datter Wilma og hendes to bonus-teenage-børn.

– Om vi skal have flere børn, ved man aldrig. Jeg er heldigvis ikke tudsegammel endnu, siger Signe Svendsen til SØNDAG.

Skal TV-værten Cecilie Beck  og korrespondent Rasmus Tantholdt have flere børn? Få svaret på soendag.dk.

Jeg er skrevet ind i testamentet

Men selv om der ikke er flere børn på tegnebrættet lige nu, så er de tre i hjemmet i Espergærde ikke de eneste børn i Signe Svendens liv

– Men for ikke så længe siden fik jeg en søn. Jeg er blevet far, siger hun og forklarer:

– Min veninde er enlig mor, og hun har født mig en dreng. Hun er et af de smukkeste, modigste mennesker, jeg kender. Jeg ser meget op til hende. Og jeg var med til fødslen. Jeg var der sammen med hendes søster. Og det var selvfølgelig en helt fantastisk oplevelse, siger Signe Svendsen.

Signe Svendsen ville hade at være en mand, der havde en kvinde efter sig hele tiden. Læs hvorfor på Soendag.dk.

Og hun er faktisk blevet en juridisk del af drengens liv. Hun er nemlig blevet skrevet ind i testamentet, fortæller hun.

– Jeg er skrevet ind i testamentet som den, der skal træde til, hvis der sker hende noget. Så jeg er far til en søn på 1½, siger hun.

Jeg er blevet den vattede far

Og titlen som far har betydet, at Signe Svendsen pludselig oplever livet som far.

– Det sjove er, at nu går jeg så som den vattede far ved siden af min veninde, som er meget drenget, og spørger forsigtigt: ’Mon ikke han skal have hue på?’. Forleden hentede jeg ham i vuggestuen og fik at vide af personalet, at han nok var træt, for han havde ikke sovet ret meget.

- Måske skulle jeg lige lægge ham, når vi kom hjem. Og så hørte jeg mig selv sige: ’Jeg er i tvivl om, hvad hans mor vil mene. Men jeg er jo også bare en usikker far’. Hvorefter jeg fik en beroligende hånd på skulderen, og pædagogen sagde: ’Tag det bare roligt. Det er de fleste fædre hernede!’, siger hun, griner og fortsætter:

– Se, det er dét, jeg mener: Kvinder skubber rundt med deres mænd, så de til sidst nærmest ikke tør tage beslutninger for deres egne børn. Men det grinede vi altså meget ad, da jeg kom tilbage og kunne fortælle, hvordan jeg som ’far’ også er gledet ind i det mønster.

Redigeret af Trine Fisker, SØNDAG, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip