Sigter mand for knivstikkeri ved havnefest

En ung mand fremstilles lørdag i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab i forbindelse med et alvorligt knivstikkeri natten til lørdag ved den årlige havnefest i Gilleleje ved den sjællandske nordkyst.

Politiet anholdt i første omgang en gruppe på 15 unge mænd, der var med i et forudgående masseslagsmål. De blev alle løsladt efter endt afhøring lørdag, hvorefter man kørte ud for at anholde den nu sigtede.

- Vi anholdte ham lidt før klokken 19.00 lørdag aften, siger vagtchef Søren Christensen fra Nordsjællands Politi.

Det var en 26-årig mand fra Brønshøj, der natten til lørdag blev stukket med kniv under slagsmålet. Han blev stukket i brystet og i ryggen, men er uden for livsfare.

Det var grupper af unge fra blandt andet Hillerød og Gilleleje, der uvist af hvilken grund kom op at slås til havnefesten. Slagsmålet var ikke banderelateret.

Politiet anholdt 15 deltagere fra masseslagsmålet, og efterlyste derefter to personer, som man havde en formodning om havde forbindelse til selve knivstikkeriet.

Og det er en af dem, der nu er i hus.

- Vi afventer lige den videre efterforskning og grundlovsforhøret, før vi vurderer, om vi skal ud at have fat i flere, siger Søren Christensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip