Sigtet for betjent-overfald i Sandholm ville flygte

Den 25-årige mand, der er sigtet for i slutningen af september at have overfaldet en politimand i Center Sandholm, menes nu at have forsøgt at stikke af fra Vestre Fængsel.

Det skriver ekstrabladet.dk

Hos Vestre Fængsel bekræfter ledelsen over for avisen, at der har været et flugtforsøg.

- Ved flugtforsøget har den pågældende fange i cellen forsøgt at komme ud gennem vinduet, forklarer Arne Tornvig Christensen, daglig leder i fængslet, til ekstrabladet.dk.

Han vil dog ikke komme ind på fangens identitet, men torsdag aften bekræfter Københavns Politi over for Ritzau, at det var den 25-årige, der onsdag forsøgte at flygte.

- Vi kontrollerer dagligt cellerne, og det var i den forbindelse, at flugtforsøget blev opdaget, fortæller han til ekstrabladet.dk.

De seneste år har det gamle Vestre Fængsel gennemgået en række moderniseringer.

Blandt andet har man udskiftet de gamle og velprøvede tremmer ud med panserglas, men i januar lykkedes det en fange at hive vinduet ud ved at pille vinduesrammen, der af træ, i stykker.

Efterfølgende har man søgt at sikre rammen med en metalskinne.

Ifølge oplysningerne til Ekstra Bladet har den sigtede fra Sandholmlejren ikke måttet have bestik. Alligevel var det lykkedes ham at skaffe en kniv - måske under en gårdtur - som han derefter brugte til at kradse og ødelægge karmen.

Desuden havde han af noget sengetøj konstrueret et langt tov, som han skulle bruge til at fire sig ned fra 4. sal med.

Fangen er nu flyttet - muligvis til Politigårdens Fængsel, hvortil besværlige, farlige og særligt flugttruede fanger rykkes hen, skriver eb.dk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip