Sikker 6-3 sejr til EfB Ishockey

Skrevet af Redaktionen

30/01/2013

Esbjerg startede kampen med et massivt pres, og havde tre store chancer, inden for de første 45 sekunder, og viste 700 tilskuere hvad de kunne vente sig af kampen.

Det var helt fortjent, at Tyler Mosienko efter tre minutter bragte Esbjerg på 1-0, da han tæt under mål fik sendt pucken udenom Sebastian Dahm.

Halvandet minut før tid, i anden periode, var Esbjergs kaptajn, Sune Hjulmand uheldig, da han fik en stav i hovedet, og blødende måtte i omklædningsrummet før tid.

I det efterfølgende powerplay endte pucken hos Emil Kristensen, og så blev der ellers trukket igennem, så det næste man så var en vanddunk, der lettede fra sin plads oveni målet. 2-0 til Esbjerg på et dommedagshuk op i krydset med et minut tilbage af perioden.

Meldingen fra omklædningsrummet lød på en brækket næse til kaptajnen, men der skal mere til at holde en ishockeyspiller fra isen, og med et påskruet fuldvisir spillede Hjulmand igen fra starten af tredje periode.

Bare to minutter inde i sidste periode blev det 3-0 til Esbjerg på et flot gennemspillet angreb. Der var lidt ping pong over det, og til sidst sendte Kasper Gommesen en tværpasning over til en helt fri Henric Höglund, som sikkert sendte pucken i det helt åbne mål. Dermed kunne Höglund notere sig sin første scoring for EfB Ishockey.

Fire minutter inde i en målrig tredje periode fik Rødovre Mighty Bulls hul på Daniel Sperrle, da Morten Allesøe reducerede til 3-1 i powerplay.

Modsvaret kom fire minutter senere, da Dennis McCauley udnyttede, at forsvaret havde travlt med at holde styr på Mosienko og Nikiforuk, og så skar den store amerikaner ind foran, afdriblede Sebastian Dahm, og sendte pucken i nettet til 4-1.

To minutter senere lukkede Dirk Southern reelt kampen, da han fik klemt pucken ind under gæsternes målmand til 5-1

Rødovre reducerede til 5-2 i undertal i en situation, hvor koncentrationen lige glippede en stund, og det gav en nem scoring til Andy Contois.

Selvom det blev 5-3 med Søren Christiansen i straffeboksen, så fornemmede man aldrig, at sejren var i fare. Rødovre hev deres målmand ud til sidst, men to sekunder før slutfløjt sendte Dennis McCauley atter pucken i mål til slutresultatet 6-3

Dermed kan EfB Ishockey gå til en velfortjent landsholdspause med otte sejre i de sidste ti kampe, og en øjeblikkelig 6. plads i ligaen.