Sikkerhed først: Par tester hjemmelavede hajbure på stranden

Som danskere kan det måske være svært at forstå, hvorfor dette unavngivne par vandrer ud i havet i to hjemmelavede bure, men for amerikanere… er det også helt vildt underligt.

I løbet af tre uger har der været seks hajangreb ved kystlinjen langs Carolina, USA, og det fik to badegæster til at beskytte sig lidt ekstra, inden de hoppede i bølgen ved Kill Devil Hills Beach.

‘Iført’ to vakkelvorne bure stavrer de ud i vandet, men når ikke langt, før strandens livredder tilsyneladende også kan se, at opfindelsen er den rene dødsfælde - selv uden hajer i nærheden.

Han fløjter parret tilbage på land, hvor det ser ud som om, de ivrigt forklarer ham, hvorfor burene er verdens bedste idé.

- Jeg filmede manden og kvinden forsøge at promovere og tage billeder af mandens ‘hajsikrede’ bure. Selv livredderen vil vide, hvad de laver, skriver Jordan Cutrell, der var på stranden den pågældende dag.

Så hvis du ser den geniale opfindelse på Kickstarter inden længe, må vi minde om, at den næppe lever op til de danske standarder for sikkerhed.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip