Sikkerhedsfirma glemte bombeattrap på Old Trafford

Skrevet af admin

16/05/2016

Mest læste i dag

Det var en bombeattrap glemt af et privat sikkerhedsfirma efter en terrorøvelse fire dage tidligere, der udløste alarm på Manchester Uniteds hjemmebane, Old Trafford, søndag.

- En mistænkelig genstand, som blev fundet på Old Trafford, er identificeret som en øvelsesanordning, der ved et uheld var blevet efterladt af et privat selskab efter en træningsøvelse, forklarer politiet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Den falske bombe blev fundet på et publikumstoilet.

Politiet beskrev tidligere bombeattrappen som "meget vellignende", men ikke ladet med sprængstof.

John O'Hare fra politiet i Manchester siger i en udtalelse til Manchester Evening News, at det var en rigtig beslutning at evakuere stadion.

Manchester United skulle søndag spille hjemmekamp mod Bournemouth i Premier Leagues sidste spillerunde, men kampen blev aflyst efter fundet af den mistænkelige pakke.

Kampen er nu rykket til tirsdag.

Omkring 3500 Bournemouth-tilhængere havde taget turen på over 800 kilometer fra den engelske sydkyst til det nordlige Manchester, ligesom tusindvis af Manchester-tilhængere til hver hjemmekamp kommer fra hele verden for at se "De Røde Djævle" i aktion.

De mange tusinde tilhængere får deres penge tilbage, har klubben skrevet på Twitter natten til mandag. Desuden kan de få gratis adgang til kampen tirsdag.

Manchester Uniteds vicedirektør, Ed Woodward, siger i en pressemeddelelse, at klubben "altid prioriterer vores fanskares sikkerhed højest".

- Jeg vil gerne takke politiet, der gjorde et førsteklasses arbejde, og den upåklagelige respons vi har fået fra begge holds fanskarer, siger Ed Woodward.

Manchester United skulle søndag have forsøgt at erobre den fjerdeplads, der giver mulighed for at spille i Champions League næste sæson. Men det håb forduftede, mens Old Trafford stod tomt, da bysbørnene fra Manchester City spillede 1-1 ude mod Swansea.

Dermed skal United vinde en urealistisk stor sejr på 19 mål, når kampen mod Bournemouth spilles tirsdag, hvis de skal overhale City.

/ritzau/