Sikret parkeringsplads i Padborg er blevet certificeret

Statoil i Padborg har Danmarks første sikrede parkeringsplads for varevogne og lastbiler, og som den første i Nordeuropa er den nu certificeret af European Secure Parking Organization, ESPORG med 4 ud af 5 hængelåse, hvilket betyder dokumenteret sikkerhed i topklasse.

Site Manager Michael Dinesen fra Statoil i Padborg glæder sig over den nye certificering:

- Vi ved, at vores anlæg holder ubudne gæster ude, så brugerne undgår tab, besvær og tidsforbrug ved tyverierne. Med certificeringen har vi fået et godt salgsværktøj, som vi glæder os til at vise til alle de forskellige interessenter i transportkæden, siger Michael Dinesen og fortsætter:

- Det er ikke kun vognmanden, der vinder ved at benytte de sikrede parkeringspladser, men mange virksomheder har deres reelle lager kørende på vejene, og derfor rammer kriminaliteten mod vognene både kunder og leverandører i forsyningskæderne.

Også Forsikring og Pension er glade for den sikrede parkeringsplads i Padborg:

- Værdier for over 60 milliarder kroner forsvinder hvert år fra europæiske landeveje, så forsikringsbranchen hilser initiativer som dette varmt velkommen. Tyverierne belaster hele forsyningskæden, og alle har derfor glæde af at transportøren vælger sikrede parkeringspladser i det omfang de er til rådighed, fortæller Helle B. Pedersen fra Forsikring og Pension.

I Europa er der i øjeblikket omkring 35 sikrede og overvågede P-pladser, og Padborg er den eneste i Danmark og blandt de to eneste i Europa, som er tildelt 4 hængelåse.

Sidste år indviede Statoil den 7.000 kvadratmeter store parkeringsplads, hvor der er plads til 50 vogntog samt en lang række ekstra faciliteter til chaufførerne i form af baderum, vaskemaskiner, restauration og gratis wi-fi.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip