Silberbauer stopper karrieren for at blive træner

34-årige Michael Silberbauer har spillet sin sidste fodboldkamp på topplan. Den tidligere landsholdsspiller skal i stedet være assistenttræner i den schweiziske klub FC Biel-Bienne, hvor han har været på kontrakt som spiller det seneste år.

Men støvlerne får dog stadig græs under sig i den første tid i rollen som assistent.

- Det bliver en helt ny begyndelse for klubben, og derfor vil træneren gerne have, at jeg fortsat træner med, så der er nogen, der kender holdet i forvejen, siger Michael Silberbauer til BT.

Michael Silberbauer slog igennem i Danmark for AaB i begyndelsen af dette årtusinde, inden han tog turen til FC København med stor succes til følge.

I 2008 kaldte udlandet, hvor Silberbauer fik tre gode sæsoner i hollandske FC Utrecht, hvorefter den schweiziske storklub Young Boys hentede den alsidige dansker ind i folden.

Opholdet blev dog aldrig en succes med en tidlig trænerfyring og alt for få kampe. I sæsonen 2012/2013 blev Michael Silberbauer udlejet til OB, og i sommer tog han så et skridt ned til næstbedste række i Schweiz hos FC Biel-Bienne.

Her slutter danskeren nu den aktive karriere for at prøve kræfter med trænergerningen.

- Det virker rigtig spændende, og nu prøver jeg det af for at se, om det er noget for mig, lyder det fra den tidligere AaB- og FCK-spiller.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip