Silkeborg-anfører: Forsvaret er et problem

Stort set siden sæsonstarten i Superligaen har Silkeborg lignet en oplagt nedrykningskandidat.

Med otte kampe tilbage er Silkeborg med 53 indkasserede mål i 25 kampe den klub, der har lukket flest mål ind.

- Det må nok være i forsvaret, vi har de største problemer. Vi har i hvert fald lukket rigtig mange mål ind, siger Silkeborg-anfører Frank Hansen.

- Men det er ikke kun de fire-fem bageste, der har været for dårlige til at forsvare. Det er hele holdet. Modstanderne har måske fået lov til at spille sig lidt for let igennem helt nede fra deres egen bagkæde, siger han.

Samtidig er det kun Horsens og Esbjerg, der har scoret færre mål i den anden ende.

- Det ville selvfølgelig også være rart, hvis der så var nogen af os andre lidt længere fremme på banen, der kunne finde ud af at ramme målet, så det ikke kun er Marvin Pourié, vi skal hænge vores hat på, siger Frank Hansen.

Selvom holdet har ageret bundprop i store dele af sæsonen og også nu er at finde i bunden at tabellen, tror Silkeborg-angriberen stadig på Superliga-overlevelse.

- Hvis vi kan finde den indstilling og det niveau frem, som vi havde i de seneste opgør mod AaB og FCK, hvor vi løb de ekstra meter for hinanden, og hvor vi kæmpede til det sidste, så synes jeg, vi har gode muligheder for at overleve, siger han.

Mandag skal Frank Hansen sammen med resten af mandskabet et smut til Aalborg, og anføreren er ikke i tvivl om, at det bliver en svært kamp at vinde.

- For det første er det svært at spille ude mod AaB. Samtidig har de endnu ikke vundet i det her forår. Så det er nok et rigtig sultent AaB-hold, der løber på banen, siger han.

Silkeborg er sidst i Superligaen med 24 point, samme pointtal som Brøndby og Sønderjyske.

/ritzau/

Dagens Gossip