Silkeborg banker Roskilde og henter vigtige point

03/04/2016

Silkeborg IF leverede en vaskeægte målfest for det jyske fodboldpublikum, da holdet på hjemmebane slog FC Roskilde med 6-2 søndag.

Med to mål i første halvleg kom Silkeborgenserne godt fra start i kampen. Og i starten af anden halvleg eksploderede det hele, da de to hold over en periode på bare 20 minutter leverede fire mål.

Silkeborg var foran med 4-0, da Roskildes Mark Leth med 20 minutter tilbage fik pyntet på resultatet med en enkelt scoring. Men minuttet senere scorede Silkeborg igen, og så var der endegyldigt lagt låg på kampen.

I kampens sidste minutter satte både Silkeborg og Roskilde endnu en scoring på tavlen og sikrede dermed endnu mere underholdning til de fremmødte fans.

Med sejren er Silkeborg oppe på 39 point i 1. division, bare ét point efter Vejle på den tredjeplads, der giver oprykning til Superligaen.

Også AC Horsens sikrede sig tre vigtige point i kampen om oprykning med en 2-0-sejr hjemme over HB Køge.

Horsens' Kjartan Finnbogason stod for begge kampens mål med en scoring i starten af både første og anden halvleg.

Horsens er nu på andenpladsen med 41 point, ét point mere end Vejle.

For HB Køge betyder nederlaget, at klubben med 34 point må se sig distanceret af den gruppe af hold, der kæmper med om oprykning.

FC Fredericia mistede også vigtige point søndag med 0-0 mod Skive, hvilket bringer Fredericia op på 35 point.

I rækkens nederste halvdel sikrede Næstved sig tre point med en sejr over FC Helsingør. Der er dog ikke meget at kæmpe om i bunden, da ingen af de tilbageværende hold i 1. division kan rykke ned efter FC Vestsjællands konkurs.