Silkeborg-boss: Væsentlig uenighed ligger bag fyringen

Tirsdag morgen kunne fodbolddanmark stå op til nyheden om, at Superliga-klubben Silkeborg noget overraskende havde valgt at ophæve kontrakten med den bundsolide forsvarsspiller, Christopher Poulsen.

Klubben oplyste i en pressemeddelelse, at der ikke ligger noget sportsligt bag beslutningen, som i weekenden førte til en ophævelse af aftalen mellem de to parter.

- Det sker jo næsten hver dag, havde jeg nær sagt, at der opstår en situation i mellem en medarbejder og virksomheden, der gør, at man ikke længere kan fortsætte samarbejdet. Det kan være mange forskellige situationer, og vi har haft sådan en situation med Christopher, som vi sammen med ham har håndteret hen over weekenden. Det har medført, at vi har lavet en aftale med ham om, at han fratræder med omgående virkning, siger klubbens administrerende direktør, Kent Madsen, til sporten.dk.

Han ønsker ikke at uddybe detaljerne, men han fastslår, at beslutningen er truffet ud fra store uoverensstemmelser mellem klubben og Christopher Poulsen.

- Det siger selv, når man træffer en så kontant og væsentlig beslutning, at der så ligger en væsentlig uenighed bag, afslutter Kent Madsen.

 

Dagens Gossip