Silkeborg-comeback sikrer et point i oprykningsræs

23/03/2016

Silkeborg IF iværksatte et vildt comeback hjemme mod Vendsyssel FF onsdag og var tæt på at sikre alle tre point i jagten på oprykning til Alka Superligaen.

Indtil de sidste syv minutter førte Vendsyssel 1-0, men Silkeborg fik udlignet og var mod slutningen af kampen tæt på at score sejrsmålet.

Det lykkedes ikke, og kampen endte 1-1

Dermed ligger Silkeborg på femtepladsen med 33 point og to point op til AC Horsens på tredjepladsen, som giver oprykning efter denne sæson. AC Horsens har dog spillet en kamp færre.

Vendsyssel nåede op på 37 point på andenpladsen efter Lyngby, der topper med hele 45 point.

Silkeborg vadede i kæmpechancer mod slutningen og kan ærgre sig over, at man ikke tog alle tre point.

Gæsterne slap dog bedst fra første halvleg, hvor man formåede at udfordre Silkeborgs defensiv ved flere lejligheder.

Efter lidt over en halv time gav det bonus, da et opspil endte hos Patrick Nielsen, som med højrebenet afsluttede og bragte Vendsyssel foran 1-0.

Hjemmeholdet kom bedre med mod slutningen af opgøret og var som forvandlet, og syv minutter før tid steg Nicolaj Agger til vejrs og headede udligningen hjem.

Herefter brændte det på i et Vendsyssel-forsvar, der var under heftig belejring af blandt andre Agger.