Silkeborg henter ny keeper

Silkeborg er i fuld gang med den oprustning, der skal sikre klubben en tilbagevenden til Superligaen. Klubben fra Søhøjlandet har nu skrevet kontrakt med manden, der skal lukke hullet efter Lasse Heinze og færingen Gunnar Nielsen, der blev hentet ind på en kortvarig kontrakt, da Heinze skulle opereres.

Valget er faldet på den 30-årige Kasper Jensen, der senest har været i Vejle. Han har tidligere været i AaB som ungdomsspiller og Sønderjyske, inden han skiftede til Werder Bremen. Her fik han dog kun en enkelt førsteholdskamp, så han røg videre til Carl Zeiss Jena og siden Paderborn, inden han røg videre til FC Midtjylland, svenske Djurgården og senest Vejle.

Kasper Jensen har skrevet under på en to-årig kontrakt med Silkeborg.- Det har været vigtigt for os at hente en god, stabil målmand til klubben, og det er lykkedes med tilknytningen af Kasper Jensen. Han kender allerede 1. division efter at have stået for Vejle Boldklub i foråret, og han får en nøglerolle i vores bestræbelser på at vende tilbage til Superligaen så hurtigt som muligt, siger Silkeborgs sportschef Peder Knudsen.

Kasper Jensen ser frem til at få chancen i Silkeborg-målet:

 - Det passer mig rigtig godt, at jeg nu har mindst to år i Silkeborg, som jeg kender som en traditionsklub med styr på tingene og en god organisation. Høje sportslige ambitioner passer mig rigtig godt, så også på den måde er Silkeborg en attraktiv klub med nogle stærke værdier, siger Kasper Jensen.

Dagens Gossip