Silkeborg IF tvunget til stor sparerunde

Når fodboldklubben Silkeborg efter al sandsynlighed skal spille i 1. division i næste sæson bliver det med en mindre trup og uden nogle af de profiler, der pryder holdet i dag.

- Vi kommer til at foretage tilpasninger og finde besparelser. Det kan være, at truppen skal være knap så stor, som den er. Og det kan være, at nogle af de store profiler skal væk. Det må vi se på, siger direktør i Silkeborg, Kent Madsen.

Han understreger dog, at klubben ikke ender i økonomisk ruin på grund af nedrykningen og et tab på cirka 10 millioner kroner.

- Vi ved godt, hvad det er for nogle håndtag, vi skal tage fat i. Det er ikke noget, jeg er stolt af, men vi har jo erfaring med det her. Vi har prøvet det et par gange før og er lykkedes med at have en fornuftig økonomi selv i næstbedste række. Det kommer vi også til i næste sæson, lover Kent Madsen.

Angrebsprofilen Marvin Pourié forsvinder med garanti mens spillere som Martin Svensson, Kasper Risgård og Nicolaj Ritter skal have genforhandlet kontrakt.

- Men det er jo ikke kun op til os. Der skal to til en tango, og nu må vi se, om de også vil have os, siger Kent Madsen.

Set i bakspejlet synes han ikke, det er urimeligt, at Silkeborg rykker ud.

- Vi rykker fortjent ned. Det er en kombination af mange ting, der ikke lykkedes. Vi troede, at det match, vi havde lavet på trænerposten fra sæsonstart (Keld Bordinggaard, red.) var det helt rigtige, men det fungerede som bekendt ikke.

- Derudover har vi måtte undvære profiler som Thorbjørn Holst og Simon Jakobsen i forsvaret samt målmand Lasse Heinze, der skulle opereres.

- Derudover havde vi en Christopher Poulsen-sag, der ikke pyntede. Og med en trup som vores, så var det ikke noget, vi kunne klare, siger Kent Madsen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip