Silkeborg lukker hullet til tæt topfelt

07/11/2013

Kampen om at rykke op i Superligaen er så tæt, som den kan blive. Silkeborg gjorde det torsdag aften endnu mere tæt ved at vinde 2-1 på udebane over Vejle Boldklub.

Med sejren har Silkeborg på syvendepladsen nu 24 point. Men AC Horsens har til sammenligning 26 point på andenpladsen, og det vidner om tætheden i 1. division, hvor de to bedste hold rykker op.

Vejle kunne med en sejr have taget andenpladsen, men missede muligheden med det lidt skuffende nederlag. Vejle har 25 point på fjerdepladsen.

Silkeborgs Morten Beck Andersen scorede sejrsmålet til 2-1 efter 82 minutter. Det var Morten Beck Andersens tredje ligamål for Silkeborg. Og det var nok til at sikre sejren.

I første halvleg havde Silkeborgs Dennis Flinta bragt Silkeborg foran 1-0 efter et kvarters spil.

Men Vejle fik udlignet til 1-1 via et frispark af Rasmus Hansen efter 25 minutter. Bolden blev rettet af på vej i nettet.

Vejles Christian Sivebæk modtog sit andet gule kort i slutminutterne for at råbe et eller andet efter en modspiller efter en nærkamp. Dermed måtte Vejle spille de sidste minutter i undertal.

Hobro fører 1. division med 35 point og ligner efterhånden den ene oprykker.