Silkeborg præsenterer nyt 'Allianz Arena'

Silkeborg mangler endnu at sikre sig oprykning til landets bedste fodboldliga, men allerede nu er klubbens planer for et stadion på Superliga-niveau færdige.

Tirsdag præsenterede klubben og Silkeborgs borgmester, Hanne Bæk Olsen, dét stadion, der får navnet Jysk Park.  

- Jysk Park indeholder alle krav til et moderne stadion. Det vil bringe både SIF og Silkeborg ind i en ny tid, siger adm. direktør i Silkeborg IF, Kent Madsen i en pressemeddelelse.

Det nye stadion fremstår på arkitekternes billeder i farver og former som en budgetvenlig udgave af Bayerns mægtige Allianz Arena. Med lidt god vilje har flere Silkeborg-spillere i hvert fald allerede bemærket sammenligningen i begejstringen over at få en ny arbejdsplads i weekenden.

Jysk Park er tegnet af Årstiderne Arkitekter fra Silkeborg, der blandt andet tidligere har tegnet MCH Arena og Jyske Bank Boxen i Herning. Det nye stadion vil have 6.000 siddepladser ud af den samlede kapacitet på 10.0000. Stadion kommer til at ligge i Søholt ud til den nye motorvej ved Silkeborg.

Det er samtidigt som nabo til Jysk Arena, så de to sportsbyggerier kommer til at være forbundet af en stor plads og i fællesskab kan tilbyde omkring 800 parkeringspladser.

Dagens Gossip