Silkeborg-profil undskylder for voldsom tackling

Skrevet af admin

22/11/2014

Dagens topnyheder

Silkeborg tabte lørdag aften 0-1 til FC København i Telia Parken. Efter superligakampen var det ikke det ventede nederlag, men en grim tackling fra Dennis Flinta, som blev diskuteret flittigt.

FC København-træner Ståle Solbakken kaldte tacklingen på Thomas Delaney for det klareste røde kort, han havde set, men ifølge Flinta, der slap med en advarsel, var der ingen onde hensigter i tacklingen.

- Jeg kom til at tage et for langt træk, og jeg prøvede så selv at redde den. Lige da det skete, var jeg overbevist om, at tacklingen ikke var til andet end gult, for jeg følte, at jeg ramte bolden, siger Flinta.

- Når jeg nu har set den igen, erkender jeg, at den ser lidt voldsom ud. Men jeg vil også sige, at billederne ikke fortæller hele billedet, for jeg drejede min fod for at tackle med indersiden, men jeg ramte ham så med knopperne, fordi vi begge kom lidt skævt ind i tacklingen.

Thomas Delaney spillede kampen færdig, men var hårdt medtaget efter opgøret. Dennis Flinta var efterfølgende inde hos Delaney for at undskylde tacklingen.

- Jeg har sagt til Delaney, at det ikke var med vilje, så han må tage min undskyldning eller lade være. Han tog det meget pænt, og han har nok både fået og givet værre tacklinger, siger Flinta.

Silkeborg tabte opgøret med 0-1 efter ellers at være kommet godt fra land i kampen. Men anfører Frank Hansen erkender, at gæsterne ikke havde noget at skyde med efter pausen.

- Den første halve time var vi meget godt med og kom frem til flere chancer, end vi kunne forvente. Men vi var ikke koldblodige nok i afslutningsfasen, siger Hansen.

- I anden halvleg, hvor de var foran 1-0, var de gode til at forsvare føringen og gode til at spille rundt om os, så vi ikke formåede at holde fat i bolden. Vi kom ikke frem til noget som helst efter pausen.

Jyderne er sidst i Superligaen med blot fire point efter 15 spillerunder.

/ritzau/