Silkeborg-spillere trætte af situationen: Christopher var meget vellidt

- Det er Christopher, der har lavet en fejl, og som medspiller har jeg kun det at sige, at det er ærgerligt at miste ham. Han var en god spiller, og vi kommer til at mangle ham i dagligdagen med hans fantastiske gode humør. Det er en person, der var meget vellidt i truppen, lyder det fra Kasper Risgård, der fortsætter:

- Jeg håber, at han og familien kommer ovenpå igen. Han vidste jo, at han var vellidt i truppen, men han var presset af en eller anden grund, som ikke var okay. Mere har jeg ikke at sige til det, siger Kasper RisgårdSilkeborgs rutinerede midtbanespiller Jesper Mikkelsen finder også situationen for trist, mens han mener, at klubben nok skal klare sig.

- Det er en ulykkelig situation for Christopher, det er vel det vigtigste i det. Vi skal nok komme videre sådan rent fodboldmæssig, selvom det har fået nogle store personlige konsekvenser, uden vi dog kender noget rigtigt til det. Men det er klart, det har ikke været sjovt at se en holdkammerat i den situation, siger Jesper Mikkelsen.- Sportsligt kan vi ikke gøre noget fra eller til. Vi er nødt til at komme videre og se på det, som om det var en spiller, der bare var nødt til at komme videre. Det kunne jo være forårsaget af et salg eller af en skade eller andre omstændigheder. Rent personligt er der selvfølgelig en anden situation, men vi skal nok videre, siger Jesper Mikkelsen.

Christopher Poulsen var havnet i pengenød i et vindmølle-investeringsprojekt, hvor regningerne løb op i 100.000 euro. Her følte hovedpersonen sig nødsaget til at forfalske to underskrifter fra både Silkeborg IF-direktør Kent Madsen og økonomi-direktør Claus Christensen, så han kunne få et lån hjem fra en lokal bank.

Det blev selvsagt opdaget, og dermed valgte klubben at ophæve spillernes kontrakt med øjeblikkelig virkning.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip