Silkeborg tror på redning trods bundplads

Silkeborg hentede et enkelt point, da fredagens sene Superligaopgør på egen bane endte 2-2 mod FC Nordsjælland.

Selvom det ikke blev til alle tre point, og selvom mandskabet fra søhøjlandet stadig ligger sidst i ligaen, vil Silkeborg ikke dømmes ude endnu. Overlevelse tror man stadig på.

- Ja, selvfølgeligt tror vi på det. Det skal vi tro på. Så længe det stadig kan lade sig gøre, tror vi på det, siger Kasper Risgård, der scorede til 2-1 på flot langskud.

Risgård er dog klar over, at der skal sejre på kontoen, hvis overlevelsen i Superligaen skal i hus.

- Det er svært at sige, hvor mange point der helt præcist skal til. Men vi skal have nogle sejre. Det er kun tre point, der tæller fremover. Man kommer desværre ikke ret langt med et point, siger han.

Silkeborg har 29 point på sidstepladsen. På pladserne lige over ligger AC Horsens og Brøndby - begge har 31 point. Og netop AC Horsens er modstanderen i næste runde. En meget vigtig kamp, fastslår anfører Frank Hansen.

- Hvis de andre bundhold sætter point til, er der lagt i ovnen til en lille finale i Horsens i næste runde, hvor vi, med en sejr, kan spille os over stregen. Og dagens kamp giver da tro på, at det kan lade sig gøre. Specielt efter vores anden halvleg, siger Hansen.

- Vi fik fat i langt flere andenbolde, vi kom bedre over kanterne. Og vi satte dem under pres, hvilket gjorde, at de lavede flere fejl, end man normalt ser fra et Nordsjælland-mandskab, fortalte Hansen, der, ligesom Risgård, stadig tror på redning.

Opgøret mod AC Horsens spilles på Casa Arena den 13. maj.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip