Silkeborg vendte truende nederlag til sejr

Sidste sæsons nedrykkere fra Superligaen, Silkeborg, har ikke fået den bedste start på tilværelsen i 1. division. Med kun en sejr i tre kampe og ingen mål i de sidste to havde silkeborgenserne brug for oprejsning, da de mødte Lyngby torsdag aften.

Men hvis det var oprejsning, Silkeborg havde håbet på, var den langt væk til at starte med. Godt nok var det midtjyderne, der sad på det meste af spillet og havde de største chancer, men ind ville bolden ikke.

I stedet var det Lyngby, der kunne række armene i vejret. Efter 22 minutter satte David Boysen fart på og sparkede på mål. Et forsøg, der dog kun blev pareret, og så kunne Andreas Granskov følge op og bringe sjællænderne foran 1-0.

Silkeborg fortsatte med at have flere gode tilbud, men endnu en gang dukkede Andreas Granskov op. Efter et hjørnespark til Lyngby dumpede bolden ned på bagerste stolpe, og så var Lyngby foran 2-0.

Bedst som man troede, at Silkeborg skulle lide det tredje nederlag på stribe, vendte kampen fuldstændig på hovedet.

Først i det 66. minut, hvor Jesper Bech reducerede til 1-2. Og Bech blev ligesom Granskov dobbelt målscorer. Bare to minutter senere havde han nemlig udlignet til 2-2 på hovedstød.

Så lugtede Silkeborg sejren, og fire minutter efter det udlignende mål kom de foran 3-2.

Emil Scheel blev spillet fri i venstre side og sparkede bolden ind, efter den blev rettet af af en Lyngby-spiller.

Med sejren rykker Silkeborg op på 5. pladsen med 6 point. Lyngby derimod har kun vundet en kamp ud af fire mulige og er placeret på en 9. plads i 1. division. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip