Silkeborgs nedrykkere vinder første hjemmekamp i et år

Silkeborgs nedrykkere vandt lørdag for første gang i mere end et år en ligakamp på hjemmebane.

Efter en sæson i Alka Superligaen uden en eneste hjemmesejr, så tegner den nye tilværelse i 1. division anderledes lovende for Silkeborgs hårdtprøvede publikum.

Lørdag åbnede Silkeborg-træner Kim Poulsens hold sæsonen med en 2-1-sejr i en nedrykkerduel mod FC Vestsjælland.

Modsat vestsjællænderne lader det til, at Silkeborg har forstærket sig hen over sommeren, og der var især i de sidste 45 minutter klasseforskel mellem de to hold.

Simon Jakobsen headede værterne i front 10 minutter inde i anden halvleg efter et frispark fra nytilkomne Martin Thomsen, der er hentet i Hobro.

Midtvejs i anden halvleg øgede Robert Skov til 2-0, da et indlæg ikke blev bokset ordentligt væk af gæsternes målmand, og så kunne den unge midtbanespiller fra kanten af feltet trykke bolden i mål.

Hjemmeholdet sværmede om FC Vestsjællands mål i lange perioder. Både Nicolaj Agger og den hovedstødsstærke Andreas Albers, der kommet til fra Vejle før sæsonen, var tæt på at komme på måltavlen i en velspillet midtjysk anden halvleg.

I overtiden fik gæsternes Jean-Claude Bozga reduceret til 1-2, men der var ikke for alvor tid til at true Silkeborgs første hjemmesejr i 14 måneder.

Silkeborg og Lyngby topper 1. division med tre point, efter at to kampe af premiererunden er spillet.

Grundet en ny ligastruktur med 14 hold i Superligaen fra næste sæson er der tre oprykningspladser på spil i 1. division.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip