Simon Cowell blæst omkuld: 'Jeg har aldrig hørt noget lignende'

Da 13-årige Laura Bretan indtog scenen i det amerikanske underholdningsshow 'America’s Got Talent', så den nervøse og tynde pige ikke ud af meget.

- Om 30 minutter vil jeg ikke sidde her og sige, at jeg har set eller hørt noget, som jeg aldrig har set eller hørt før, fortalte en yderst uimponeret Simon Cowell til den unge pige, som netop havde været på scenen før Laura, men det skulle vise sig, at den bryske dommer ville tage grueligt fejl.

For selvom den ydmyg og forsigtige Laura ved først øjekast ikke imponerede dommerne, så skulle hun hurtigt tage fusen på dem. Laura er nemlig operasanger, og på trods af sin unge alder lagde hun både salen og dommerbordet ned i ren begejstring.

- Det skete bare ikke, udbrød en tydelig rystet Simon Cowell efter Lauras vilde optræden, og afslørede sine tanker om den genrerte pige, da hun først trådte op på scenen.

- Jeg tænkte, at når hende her starter med at synge, så vil det ikke komme til at fungere. Men så skete det der! Jeg har aldrig hørt noget ligende i løbet af alle de år, jeg har lavet dette program. Seriøst, kom det fra en meget imponeret Simon Cowell.

Det er vel næsten ikke nødvendigt at nævne, at den dygtige pige gik videre med det samme.

I videoen herunder kan du se den vilde optræden.

Følg Dagens Talent for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip