Simon Kjær besøger tyrkisk storklub

Landsholdsspilleren Simon Kjær er rejst til Tyrkiet for at besøge storklubben Fenerbahce.

Det fremgår af billeder på ekstrabladet.dk, hvor man ser den danske landsholdsspiller ankomme til den store Atatürk Lufthavn i Istanbul, hvor der var et stort opbud af både pressefolk og Fenerbahce-supportere.

Det er ifølge avisens oplysninger planen, at Simon Kjær skal se forholdene an i Fenerbahce det kommende døgn samt have en snak med Vitor Pereira, der for få dage siden blev præsenteret som ny træner i Fenerbahce.

Dermed lurer et skifte altså i horisonten for den danske forsvarsspiller, der gennem de seneste to sæsoner har spillet i franske Lille med stor succes.

Før tiden i Lille har Simon Kjær spillet for Wolfsburg, Roma, Palermo og FC Midtjylland.

Lørdag aften var Simon Kjær med på det danske landshold, der spillede sig tæt på EM-slutrunden næste sommer ved at besejre Serbien med 2-0 i Telia Parken.

I forbindelse med landsholdssamlingen op til den kamp sagde Simon Kjær i begyndelsen af juni til Ritzau, at han næppe ville skifte klub i løbet af sommeren.

- Jeg har det rigtig godt, hvor jeg er, selv om jeg selvfølgelig gerne vil spille europæisk fodbold. Men jeg er også på et punkt i mit liv, hvor jeg ikke bare skal skifte klub. Jeg skal være et sted, hvor jeg og min familie har det godt, og det har vi nu.

- Hvis der kommer det rigtige tilbud for Lille, jamen så kigger jeg på det. Men jeg spiller hver gang og nyder at være i en god liga, så det skal være exceptionelt godt, før jeg skal overveje et skifte, sagde Simon Kjær 1. juni.

/ritzau/

Dagens Gossip