Simon Kjær bliver matchvinder for sin tyrkiske klub

29/12/2015

Et hovedstødsmål af Simon Kjær sikrede mandag Fenerbahce endnu en sejr i den tyrkiske fodboldliga.

Dermed er holdet efter 17. spillerunde fortsat kun et enkelt point efter topholdet Besiktas.

Den danske forsvarsspiller gik ved stillingen 1-1 mod Sivasspor med frem i angrebet i det 77. minut og headede et indlæg fra Caner Erkin i kassen til slutstillingen 2-1.

Det er den 26-årige danske landsholdsspillers første mål for Fenerbahce.

Godt 28.000 tilskuere overværede kampen mod Sivasspor, der med 15 point lige netop er placeret over nedrykningsstregen.

Hollænderen Robin van Persie bragte hjemmeholdet foran efter 24 minutters spil, men to minutter før pausen udlignede Sivasspor.

Simon Kjær kom til Fenerbahce i sommeren 2015 i forbindelse med en større udskiftning i truppen.

Klubben har kun tabt en enkelt ligakamp denne sæson - det var i slutningen af september mod Besiktas på udebane.