Simon Kjær har aldrig været bedre

Simon Kjær tronede i Danmarks midterforsvar sammen med Daniel Agger i 3-0 sejren mod Tjekkiet.

Efter et par magre år i Wolfsburg under skræktræneren Felix Magath får han nu fast spilletid hos tyskerne, der er ramt af skader på Kjærs position.

Simon Kjær kan mærke, at han er styrket, efter at han har lagt den hårde periode bag sig.

- Jeg er kommet ud på den anden side med oprejst pande. Det føles fantastisk. Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre en anden gang, hvis der kommer en periode som den, jeg har været igennem, siger Kjær og fortsætter:

- Man skal engang imellem huske sig selv på, at man ikke går til træning for at gøre ham, der sætter holdet, glad, for hvis jeg gjorde det, havde jeg formentlig ikke spillet fodbold i dag. Jeg gør det for mig selv. Jeg vidste, der var nogle landskampe, der var vigtige. Morten havde vist mig tillid og udtaget mig, selvom jeg ikke spillede i den periode under Magath efter sommerferien, siger Simon Kjær, der med sin præstation mod tjekkerne føler, at han har bevist over for Morten Olsen, at træneren kan stole på ham.

Simon Kjær mener heller ikke, at han nogensinde har været bedre, end han er lige nu.

- Det tror jeg ikke. Jeg synes, det spiller godt lige pt. Der er også mange ting uden for fodbold, der gør, at jeg er glad, og der er ro på. Fodbolden fungerer også, og det er jo fantastisk. Det bekræfter også over for mig selv, at når der er styr på alt muligt andet, så spiller det også på fodboldbanen, siger Kjær uden at uddybe, hvad i privatlivet kører som smurt lige nu.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip