Simon Kjær: Jeg kunne godt have fået gult kort

Det er heldigt for Danmark, at Simon Kjær ikke er i karantæne efter lørdagens 1-2-nederlag ude mod Sverige.

Et gult kort havde udløst karantæne til Simon Kjær i tirsdagens returopgør i Parken, og det kunne sagtens være sket, erkender han dagen derpå, hvor landsholdet var tilbage i Helsingør.

Efter 57 minutter af lørdagens playoffkamp mellem Sverige og Danmark kom Simon Kjær nemlig alt for sent i en glidende tackling og sendte brutalt kampens 1-0-målscorer, Emil Forsberg, i græsset.

Den italienske dommer Nicola Rizzoli lod spillet fortsætte, fordi Sverige stadig havde bolden og kunne have skabt en god mulighed for at score.

Men Rizzoli vendte aldrig tilbage til Simon Kjær, da bolden et minut senere omsider kom ud af spil ved et indkast.

Den danske landsholdsspiller er godt klar over, at han slap billigt i den situation, men påpeger også, at Sveriges stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic ligeledes var heldig med at undgå et karantænegivende gult kort, da han sendte William Kvist i græsset med en albue.

- Der var også en situation, hvor Zlatan kunne have fået en advarsel for en albue mod William. Jeg kunne også godt selv have fået gult kort. Så det gik jo begge veje, siger Simon Kjær.

Desuden mener Fenerbahce-stopperen, at der blev begået et straffespark mod Nicklas Bendtner, hvor der også kunne være blevet vist en svensker ud.

- Vi kunne have fået tilkendt et straffespark, og de kunne have fået et rødt kort, lyder det fra Kjær.

Nu forventer han en anderledes kamp i Parken end den underholdende og chancerige kamp i Stockholm.

- Det bliver måske lidt mere en taktisk affære. Vi er også godt klar over, at vi kun skal lave et enkelt mål for at gå videre til EM, forklarer Simon Kjær.

Tirsdagens kamp i Parken fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip