Simon Kjær-mål gav hovedpine: Jeg tager gerne lidt tæsk

Skrevet af admin

30/12/2015

Dagens topnyheder

Landsholdsspilleren Simon Kjær scorede mandag aften sit første mål for Fenerbahce i den tyrkiske fodboldliga.

Den sene hovedstødsscoring mod Sivasspor sikrede Istanbul-klubben en 2-1-sejr, der betyder, at Fenerbahce er med helt fremme i topstriden.

- Det var vigtigt og dejligt på rigtigt mange måder. Det var fedt for mig personligt at få scoret mit første mål for Fenerbahce og så endda et, som afgør kampen, siger Simon Kjær til Ritzau.

Sejren betyder, at Fenerbahce er et enkelt point i stedet for tre point efter ligaens førerhold fra Besiktas.

- Vi havde haft ufatteligt mange chancer, og så vinder vi den alligevel til sidst.

- Det er supervigtigt i topstriden, og så var det godt at få afsluttet et rigtigt godt efterår med en sejr. Vi er blevet bedre og bedre for hver kamp og har et stort potentiale som hold, siger midterforsvareren.

Simon Kjær slap dog ikke helt uskadt fra scoringen, der faldt efter et indlæg fra venstre side af banen. Danskeren løb mod forreste stolpe, og Sivasspors målmand kom farende ud mod ham.

- Målmanden bokser mig i hovedet, og jeg skulle lige ligge og sunde mig, så jeg fik ikke rigtig jublet.

- Det gav også en pæn hovedpine bagefter, men det var bestemt det værd for at få scoret sejrsmålet. Så jeg kan da helt ærligt sige, at jeg tager gerne lidt tæsk for at score et mål, siger Simon Kjær.

Efter halvdelen af sæsonens 34 kampe i ligaen er afviklet, har Besiktas og Fenerbahce skilt sig ud i toppen.

Det forsvarende mesterhold fra Galatasaray er på tredjepladsen 10 point efter Simon Kjær og holdkammeraterne.

- Der er en rigtig topklub-mentalitet i Fenerbahce, hvor vi egentlig kun kigger på os selv og på, at vi skal op og have førstepladsen.

- Men med 10 point til Galatasaray er det klart, at jeg ikke kan se os i den nuværende form smide 10 point til dem - så lige nu er det kun Besiktas og os om mesterskabet.

- Vi går på banen i hver eneste kamp for at vinde og for at vinde mesterskabet. De ambitioner og det pres elsker jeg bare, siger Simon Kjær.

Fenerbahce holder nu godt to ugers vinterpause. I det næste opgør i ligaen venter bundholdet Eskisehirspor på udebane 17. januar.

26-årige Simon Kjær skiftede til Fenerbahce i sommer fra franske Lille.

/ritzau/