Simon Kjær øjner kvartfinale og nyder fan-opbakning

Den danske landsholdsforsvarer Simon Kjær er en populær mand hos den store tilhængerskare i tyrkiske Fenerbahce i øjeblikket.

Den tyrkiske storklub har indtil nu blot lukket 19 mål ind - det færreste antal af alle klubber i den bedste tyrkiske række - og 13 gange har man holdt modstanderne fra at score.

- Vi fungerer rigtig godt i forsvaret, og jeg føler mig godt tilpas i de indbyrdes relationer. Det er en fornøjelse, at vi ikke lukker ret mange mål ind, og clean sheets (rent mål, red.) for en forsvarer som mig er jo ligesom at score for en angriber, siger den 26-årige landsholdsspiller til TV2 Sport.

Simon Kjær og Fenerbahce vandt det første opgør i ottendedelsfinalen i Europa League over Braga med 1-0, hvilket fik klubbens tilhængere til at hylde danskeren i den efterfølgende kamp i den hjemlige liga.

- Jeg hørte godt under kampen, at fansene sang mit navn, og det var da en helt speciel oplevelse, at det var så massivt. Ja, det var faktisk lidt vildt, og jeg må bare sige igen, at jeg elsker den passion, som Fenerbahces fans viser, siger Simon Kjær.

Fenerbahce møder senere torsdag Braga i returopgøret i Europa League, hvor det gælder en kvartfinaleplads.

- Jeg kom hertil for at vinde titler og i hvert fald spille med om dem, og nu er vi stadig med i Europa League, i semifinalen i pokalen og med gode chancer for at vinde mesterskabet. Der er mange vigtige kampe, og jeg nyder det, siger danskeren.

Opgøret i Portugal mellem Braga og Fenerbahce sparkes i gang klokken 21.05.

/ritzau/

Dagens Gossip