Simon Kjær vil bringe fødselsglæde ind på grønsværen

Skrevet af admin

11/11/2015

Dagens topnyheder

Den danske landsholdstrup er endelig komplet, efter at forsvarsspilleren Simon Kjær onsdag ankom, to dage efter hans kæreste mandag aften fødte parret endnu en søn i Tyrkiet.

- Alt er gået godt, og det er vigtigt for mig at kunne skille tingene ad. Det at blive far vil jeg ikke gå glip af. Jeg havde en dejlig dag sammen med familien, fik ro på og nåede at komme hjem i faste rammer, siger Simon Kjær.

Nu skal han omstille sig fra venten på fødsel til de vigtige playoffkampe mod Sverige, hvor en billet til EM næste år er på spil.

- Nu handler det om fodbold, og jeg skal forsøge at rense hovedet. Men jeg vil også tage det positive med og glæden ved at være blevet far for anden gang.

- Der er ingen tvivl om, at jeg spiller bedst fodbold, når jeg er glad, og lige nu er jeg glad, lyder det fra forsvarsspilleren.

Han spillede senest kamp søndag aften for sin tyrkiske klub, Fenerbahce, og føler, han er kommet bedre i gang efter en lidt svær start på karrieren i klubben.

- Jeg har det godt og føler spillemæssigt, det kører bedre og bedre. Vi er begyndt at holde nullet, og jeg er kommet bedre i form.

- Det tager lige lidt tid at finde sig til rette på et nyt hold og i et nyt system. Men nu føler jeg mig godt tilpas, lyder det fra Kjær.

Han kan spille sin A-landskamp nummer 55 mod Sverige i Stockholm på lørdag 14. november. Tre dage senere spilles returkampen i København.

/ritzau/