Simon Kjær vil vinde ligaen og i Champions League

Den danske landsholdsforsvarer Simon Kjær står tirsdag aften over for en vigtig opgave i Fenerbahce-trøjen.

Fenerbahce møder Shakhtar Donetsk i Champions League-kvalifikationen, og den tidligere Lille-spiller fortæller, at Fenerbahces muligheder for at spille i Champions League var en af de afgørende årsager til, at han udskiftede Frankrig med Tyrkiet.

- Inden jeg skrev under, fik jeg at vide, at klubben havde enormt store ambitioner og ville hente flere store spillere til klubben, og det er lige præcis, hvad de har gjort, siger han til fodboldnyhedssiden goal.com.

Simon Kjær henviser uden tvivl til Fenerbahces køb af Robin van Persie, som er blevet hentet fra Manchester United. Også Nani er kommet til Fenerbahce.

- Fenerbahces ambition er at vinde ligaen og spille på den øverste internationale scene. Derfor er kampen mod Shakhtar meget vigtig for os, siger den danske landsholdsspiller og fortsætter:

- Min drøm var at være en del af en topklub, som spiller i Champions League.

Fenerbahce har hjemmebanefordelen i tirsdagens kamp, og det betyder samtidig, at Kjær for første gang skal spille foran det entusiastiske tyrkiske publikum i en betydningsfuld kamp.

- Jeg har været helt forbløffet over den lidenskab, fansene har for klubben, og det er inspirerende mere end noget andet. Jeg elsker at se den lidenskab, og som spiller vil du virkelig gerne betale fansene tilbage, fastslår Simon Kjær.

Returopgøret i Ukraine spilles i næste uge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip