Simon Kjær ville gerne have haft hævn

Armeniens dobbelte målscorer i Parken i 4-0-sejren over Danmark, Yura Movsisyan, er ude med karantæne i aftenens VM-kvalifikationskamp på hjemmebane mod danskerne.

Dermed slipper Danmark for den tidligere Randers-angriber, men det ærgrer faktisk Simon Kjær en smule i modsætning til landstræner Morten Olsen.

- Hvis du spørger Morten, så tror jeg, at han er glad for, at Movsisyan ikke spiller. Det er jeg i princippet også. Fordi det er bedre for holdet. Men jeg kunne nok godt tænke mig at have en enkelt kamp mod ham igen.

- Der er en masse revanche og en masse tænding i forhold til den kamp, forklarer Simon Kjær.

I Danmarks nederlag til Armenien var Simon Kjær ikke specielt godt spillende, og derfor er han ekstra opsat på revanche.

- Vi er et bedre hold. Men vi har været igennem en periode, hvor det har været rigtigt svært, og det bliver også svært mod Armenien.

- Hvis stadion bare bliver halvt fyldt, og hvis de får teten, jamen så kan det blive en heksekedel, advarer Lille-spilleren.

Simon Kjær er til træning blevet sat på B-holdet, mens både Andreas Bjelland og Jores Okore er blevet prøvet som makker til Daniel Agger i det centrale forsvar.

Men Simon Kjær er ikke bekymret for at miste sin plads i startopstillingen mod Armenien.

- Jeg tænker egentlig ikke så meget over det. Jeg har spillet over 200 kampe på topniveau, og det er ikke første gang, at jeg skal kæmpe om en plads.

- Jeg koncentrerer mig om mit, og jeg spiller i en klub, hvor jeg synes, at det går rigtigt godt. Jeg har egentlig ikke noget, jeg går og bekymrer mig over, siger Simon Kjær.

Kampen mod Armenien fløjtes i gang i aften klokken 18.

/ritzau/

 

Dagens Gossip