Simon Kjærs Lille får uafgjort mod Zlatans PSG

23/12/2013

Zlatan Ibrahimovic scorede for Paris Saint-Germain i søndagens sene franske topkamp mod Lille, som fik 2-2 med hjem fra hovedstaden.

Lille var uden sin danske forsvarskrumtap Simon Kjær, der sad over med en skade, og han var derfor ikke skyld i, at Ibrahimovic 10 minutter før pausen bragte PSG foran 1-0.

Lige inden første halvlegs sidste fløjt udlignede Lilles Rio Mavuba, og den tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou bragte kort inde i anden halvleg Lille foran 2-1.

Med lidt under 20 minutter tilbage af opgøret scorede Simon Kjærs forsvarskollega Marko Basa det selvmål, som sørgede for 2-2-resultatet.

PSG topper Ligue 1 med 44 point, mens Lille er treer med 40. Monaco har på andenpladsen 41 point.