Simon Poulsen: Durmisi har gjort det supergodt

Mens Nicolai Boilesen og Simon Poulsen har været væk fra det danske fodboldlandshold, har Riza Durmisi udnyttet chancen til at spille sig solidt ind på holdet som venstreback.

Når Danmark lørdag aften møder Sverige i den første af to playoffkampe om at komme til EM, er Brøndby-backen derfor også favorit til at snuppe pladsen igen.

Simon Poulsen, der nu er tilbage i truppen efter sin knæskade, har dog ikke opgivet kampen om at starte inde mod Sverige.

- Jeg vil rigtig gerne spille, og det ved jeg, at Riza også vil. Og hvis jeg spiller, så er jeg selvfølgelig rigtig glad. Men hvis han spiller, så bakker jeg op om holdet.

- Det handler på nuværende tidspunkt om, at vi skal til EM. Det lyder så klichéagtigt, men det er vigtigt, vi kommer til EM, siger Simon Poulsen.

Morten Olsen har lukket træningerne for offentligheden siden tirsdag, så det er svært at vide, hvad landstræneren satser på.

- Riza har gjort det supergodt. Det er der ingen tvivl om. Han har gjort det godt i de seneste kampe. Omvendt har jeg noget rutine, så det handler om, hvad Morten vælger, siger Simon Poulsen.

PSV Eindhoven-spilleren har tidligere også været i hård konkurrence med Boilesen om pladsen, så han er vant til presset.

- Jeg har også været igennem det mange gange med Boilesen. Hvem spiller? Det handler ikke for mig om, hvem der spiller eller ej. Det handler om holdet.

- Jeg gør det så godt til træning, som jeg kan. Det er i sidste ende op til Morten, hvem han vil bruge, lyder det fra Simon Poulsen.

Durmisi har spillet fem A-landskampe (alle i 2015), mens Simon Poulsen har spillet 31 A-landskampe siden 2007.

/ritzau/

Dagens Gossip