Simon Poulsen siger nej til Superligaen

Simon Poulsen kommer ikke til at tørne ud for sin italienske klub Sampdoria i den kommende sæson.

Det har klubbens sportsdirektør Carlos Osti gjort helt klart, og derfor er Poulsen på desperat jagt efter en klub, hvor han kan få spilletid i den kommende sæson. Ifølge BTs oplysninger har Sampdoria fået flere henvendelser fra interesserede klubber, men det har hidtil ikke udmøntet sig i konkrete forhandlinger.

Også fra dansk side lurer både FCK og OB i kulissen på Simon Poulsens situation. FCK jagter en forstærkning til venstresiden og har blandt andet forsøgt med at leje Nicolai Boilesen i Ajax. Simon Poulsens force er, at han både kan spille back-positionen og venstrekant. Også OB er på jagt efter forstærkning til venstrekanten med Bashkim Kadrii ude i længere tid med en skade. Simon Poulsen understreger over for BT, at han ikke selv har hørt fra de to danske klubber, men kan i det hele taget ikke se sig vende tilbage til Superligaen.

- Det er umiddelbart ikke en del af planerne. Man skal aldrig sige aldrig i fodbold, men lige nu er Danmark ikke så aktuelt for mig, siger Simon Poulsen.

Den største forhindring for interesserede klubber er Simon Poulsens løn, som angiveligt er på 7 mio. kr. netto, og Sampdoria er ikke umiddelbart indstillet på at deles med en klub om lønnen. Det kan Serie A-klubben dog tvinges til, hvis der ikke snart sker noget.Simon Poulsen erkender, at han er i kamp mod tiden 14 dage før, transfervinduet smækker i. For topprioriteten er at finde en ny klub, hvor han igen kan spille regelmæssigt.

- Jeg ville jo allerhelst blive i Sampdoria, men udsigterne er ikke særlig gode. Så der er ingen tvivl om, at der skal ske noget, og gerne snart. Jeg ved, at der er interesse fra en række klubber, og nu må vi se, hvad det ender med. Jeg tror, at det er mest realistisk med en lejeaftale, forklarer Simon Poulsen.

Verona og Celta har blandt andet også henvendt sig på Simon Poulsen, men der har ikke været konkret dialog om et skifte endnu.

Simon Poulsen træner nu dagligt med en gruppe spillere, som heller ikke længere indgår i træner Delio Rossis planer for den kommende sæson. Så mens førsteholdet træner, holder Simon Poulsen formen ved lige ved siden af.

- Jeg er ikke blevet behandlet skidt af klubben, og der er heller ikke problemer med løn eller sådan noget. Men det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at træne på den måde, men sådan er fodbold. Det går hurtigt op og ned, og det er en benhård branche. Men jeg accepterer, at det er spillets regler, siger Simon Poulsen.

Landsholdsspilleren, som senest var med i 0-4 afklapsningen mod Armenien understreger, at han ikke fortryder skiftet til Sampdoria, selv om han kun fik 147 minutters spilletid i sidste sæson.

- Det er altid nemt at være bagklog, men det nytter ikke noget at sidde og ærgre sig over tingene. Jeg valgte netop Sampdoria, fordi det var en oprykkerklub, og der umiddelbart var udsigt til spilletid. Jeg vidste godt, at de spillede et anderledes system, end jeg var vant til i Holland, men jeg tog udfordringen op. Desværre gik det ikke, og det er naturligvis frustrerende, forklarer Simon Poulsen.

Poulsen skiftede sidste sommer på en fri transfer fra AZ Alkmaar.

Dagens Gossip