Simons hoved knust i tog-ulykke: Gammelt foto får det til at løbe koldt ned ad ryggen

En ung mand døde på tragisk vis i weekenden, da han stak sit hoved ud af et tog.

24-årige Simon Brown havde altid været interesseret i toge, hvilket formentlig også endte med at være årsagen til hans alt for tidlige død.

Ulykken fandt sted søndag aften i det sydlige London, da Simon Brown angiveligt blev ramt af et modkørende tog, efter at han havde stukket sit hoved ud af vinduet. Det er dog ikke endeligt bekræftet, at det var et modkørende tog, der ramte ham.

Nu får et gammelt billede af den 24-årige mand stor opmærksomhed i Storbritannien. Fem år tidligere blev han nemlig fanget på et foto, som trækker uhyggelige tråde til weekendes ulykke.

Det britiske medie Mirror har fundet frem til billedet, der er af ældre dato, som den unge mand er ‘tagget’ i på Facebook.

Læs også: Ung mand død efter skud i hovede og bryst

På billedet stikker han hovedet ud af et vinduet i et tog, ligesom det skete ved ulykken i weekenden. Han og en anden ven er ‘tagget’ i billedet, men det er angiveligt ham, der er manden på billedet.

Flere personer var vidne til det grusomme ulykke. Det var både pendlere og folk, som stod på stationen, som så det sidste øjeblik af den 24-åriges liv.

Brown droppede ud af skolen som 18-årig for at blive praktikant hos det selskab, som kører det tog, hans liv endte i.

Venner til den unge mand mener, at han havde kigget ud af togets ulåste vindue for at se nærmere på nogle andre tog. Politiet oplyser, at det ikke var et selvmordsforsøg - og det bakker folk, som kendte Simon Brown, op om.

Bekendte siger, at han var en smilende og livsglad fyr, som nu efterlader et tomrum i deres liv.

Se det uhyggelige bilede herunder.

Her ses Simon Brown i et senere billede:

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip