Sindal-dødsulykken: Drabssted udsat for tyveri

Siden den sommerdag i juli sidste år, hvor to biler stødte sammen og tre børn mistede livet, har familie og venner lagt symbolske gaver på ulykkesstedet for at ære og minde børnene på tre, ni og 11 år. Men gaverne bliver taget af ukendte personer.

Ved et t-kryds mellem Lendum og Sindal i Nordjylland, hvor ulykken skete, kommer familien O'Shea, som mistede tre børn, og deres nærmeste ofte forbi og lægger gaver til de tre søskende.

- I oktober satte jeg en lille hvid porcelænsengel ud på stenen og hængte nogle små guldhjerter op i træet til børnene. Da vi kom til Danmark igen før jul, var det alt sammen væk, siger moren, Maria O'Shea til mx.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I juledagene var de afdøde børns moster forbi og efterlod tre tåredråber i glas, som hun hængte op i et træ, samt en stjerne, som hun stilte ved en sten. Disse genstande forsvandt også. Familien observerede bagefter, at grenene, som tåredråberne hang på, var brækket af.

- Jeg har svært ved at forstå, hvad nogen ville få ud af at gøre sådan noget. Tre glasdråber i et træ kan vel ikke genere så meget, siger moren til mx.dk.

Nordjyllands Politi oplyser, at de ikke kender noget til, at de efterladte ting er blevet fjernet, ifølge mx.dk.Sindal Kommune har ikke endnu ikke kommenteret på, om de har noget med sagen at gøre. 

Dødsulykken skete om formiddagen tirsdag den 16. juli 2013. De tre børn - alle søskende - blev erklæret døde på ulykkesstedet, hvor deres 39-årige mor kørte ind foran en modkørende bil i forsøget på at foretage et venstresving fra Lendumvej og ned ad Bredmosevej. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip