Sindal-tragedigen: Nu siger familien farvel til de tre dræbte børn

De havde et langt liv foran sig. Men tirsdag formiddag endte det hele momentalt for Søren, Saoirse og Connor i en tragisk trafikulykke i Sindal i Nordjyland, hvor kun deres mor og fem måneder gamle lillebror Torben overlevede.

Klokken 12.00 tager familie og venner den endelige afsked til de tre børn i landsbykirken Åsted Kirke mellem Sindal og Frederikshavn.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Maria og Brian O'Shea, der er forældre til de dræbte dansk-irske børn, indrykkede fredag en dødsannonce i Jyllands-Posten, hvor de skrev, at de ikke ønskede, at nogen bar sort ved børnenes bisættelse. De skrev også, at børnene ville ønske, at man selv plukker markblomster til dem til bisættelsen. Et ønske, der bunder i, at de altid selv plukkede markblomster, når de var i Vendsyssel.

Og forældrene forsikrede også, at der kun var gode minder at holde fast i.

- Tirsdag den 16 juli 2013 mistede vi tre af vores børn Søren Saoirse og Connor O'Shea. Vi kunne ikke være mere stolte og beærede over at have haft den tid, vi har haft med dem, og vi er knuste over dette tab. Søren, vores smukke, altd betænksomme og omsorgsfulde dreng, der altid ønskede at gøre folk glade, Saoirse, vores smukke, kreative og charmerende pige og Connor, vores vidunderlige, gammelkloge bandit, skrev de i en udtalelse - sendt ud via Australiens udenrigsministerium.

Dagens Gossip